Welkom

Otto Dethmers is een echte alleskunner op de piano. Aan de basis ligt een klassieke piano-opleiding, hetgeen garant staat voor een vloeiende techniek en een mooie toon. Hij heeft zich muzikaal breed ontwikkeld en begeeft zich met gemak in de diverse muzikale stijlen. Tevens beschikt hij over een groot improvisatietalent, waardoor bekende muziek ineens een verrassend eigen gezicht krijgt en weer als nieuw klinkt.

Otto Dethmers treedt al sinds begin jaren '90 op als zanger/entertainer met een speciaal samengesteld cabaretprogramma voor ouderen. Zijn eerste programma "wie is Loesje" was een schot in de roos en is inmiddels opgevolgd door zijn huidige programma "Tearoom Tango" waarmee hij door heel Nederland optreedt, zichzelf begeleidend aan de piano. 

Ongeveer 10  jaar geleden begon hij met het schrijven van eigen liedjes en heeft daarmee inmiddels een hele eigen schare fans opgebouwd. Zijn cd "Hou van mij" is inmiddels uitverkocht (oplage 500 stuks) en  zijn nieuwe verzamel-cd "Honger naar meer" (naar de gelijknamige titelsong) is inmiddels verkrijgbaar via deze website. De cd (met 5 muzikanten ,zie nieuws!) is uitgekomen in het voorjaar van 2011 . Alle nieuwe liedjes hebben daarop een plaats gevonden.  Ook zijn er dit jaar enkel "release-concerten geweest waar de cd is gepresenteerd  (van een daarvan vindt u de recentie van het Noord-Hollands dagblad onder de pagina"biografie").   Inmiddels zijn er 400 cd's verkocht.

Op deze webpagina's vindt u alle informatie over Otto's activiteiten. Alvast bedankt voor uw belangstelling en tot ziens!  

Als u mij heeft zien optreden of de cd heeft beluisterd, nodig ik u van harte uit een berichtje in het gastenboek achter te laten.

Nieuws

pianoles vanaf 2011 (30-08-2011)
Nieuwe CD (16-02-2011)